Du er her : Aktiviteter & attraksjoner / guide / båtturer

Båtturer

Lei en båt eller kano/kajakk og utforsk fjorden og skjærgården i nærheten av feriesenteret.

Klikk på bildet for stort kart.

Hos oss kan du leie båt. Med båt anbefales en tur til Risør, Den hvite by ved Skagerrak. Sjøveien er den desidert vakreste inngangsporten til byen og båtturen er jo en opplevelse i seg selv. Dere kan fortøye båten helt innerst i havna. Rett utenfor byen ligger Stangholmen Fyr, med kro og restaurant. En perle i solen!

Den nære skjærgården er ett ypperlig alternativ for deg som vil bade og sole deg, eller bare slappe helt av.

Saltbuholmen er den første øya man ser fra feriesenteret. Der er det en stor gressplen som deler øya i to, Perfekt til aktivitet og morro. Felles grill og benker, To små sandstrender. Midt på sørsiden av øya er det brygge der man enkelt kan fortøye båten.

Og hva er vel deiligere enn å kjøre sakte innover fjorden, høre vannet fosse og kjenne lukten av saltvann? I fjorden er det også fiskeforhold for torsk, sei, makrell og sjøørett. Fiskeutstyr selges i butikken.

Med kano/kajakk er Saltbuholmen et naturlig mål. Det er også fint å padle videre langs land og rundt øyene som ligger ytterst i Sandnesfjorden. Padle helt inntil øyene og oppdag skjulte perler. Blant dem en lagune og en hemmelig strand!

Se flere aktiviteter og attraksjoner

© Copyright 2024 Sørlandet Feriesenter


Nyhetsbrev: Meld deg på og få gode tilbud og informasjon

Sørlandet Feriesenter, Åkvågveien 590, 4957 Risør | Tlf.: +47 37 15 40 80 | Epost: post@sorlandetferiesenter.no | Org.nr. 987816228