Du er her : Aktiviteter & attraksjoner / I nærområdet

Aktiviteter i nærområdet.

I nærområdet vårt er det flotte tur- og treningsmuligheter for alle aldre og ferdighetsnivåer.

En av Nordeuropas største jettegryter med saltvann er naturens eget badebasseng. Klikk på bildet for å se turbeskrivelse.

Områdets høyeste punkt med fantastisk panoramautsikt mot Risør, Lyngør og Skagerak. Klikk på bildet for å se turbeskrivelse.
Risør har en rik skjærgård med mye friområde til glede for alle. Klikk på bildet for mer info hos visitnorway.
1 km fra oss har Hope Idrettslag to gode tennisbaner med asfaltdekke. Utstyr kan leies i butikken. leies i butikken. Klikk på bildet for mer info på hopeil.no
Gapahuk med benker og bord. Klikk på bildet for å se turbeskrivelse.
Kulturpostene er nye av 2019 og forteller historier fra lokalsamfunnet, her på Sandneshalvøya. Ett hovedskilt med oversikt over alle postene, samt to av postene står inne på feriesenteret. Klikk på bildet for å se stort kart.
Feriesepretten er et terrengløp som arrangeres årlig i starten av juli. Start/mål ved ballbingen. 5 og 9 km løyper. Klikk på bildet for å se mer detaljer på feriespretten.no
Fra oss kan dere gå fine turer til fots. Klikk på bildet for å se forslag.
Fra oss er det muligheter for sykkelturer til blant annet Risør, Lyngør og jettegrytene på Sild. Klikk på bildet for å se mer.
Lei en båt eller kano/kajakk og utforsk fjorden og skjærgården i nærheten av feriesenteret. Det tar ca 30 minutter med båtene våre inn til Risør by. Klikk på bildet for å se mer.
Se flere aktiviteter og attraksjoner

© Copyright 2024 Sørlandet Feriesenter


Nyhetsbrev: Meld deg på og få gode tilbud og informasjon

Sørlandet Feriesenter, Åkvågveien 590, 4957 Risør | Tlf.: +47 37 15 40 80 | Epost: post@sorlandetferiesenter.no | Org.nr. 987816228