BASSENG

Havgløtt bad
Midt i bildet ser du hele bassenganlegget. På takene litt mot venstre kan du se våre miljøvennlige solfangere som varmer opp vannet i bassengene. Om nødvendig hjelper varmepumpene til slik at bassengene alltid holder ca 23-25 grader.

Beskjeden fra myndighetene er som følger: 15. juni er intensjonen å åpne badeland og svømmehaller generelt for publikum, forutsatt at helsemyndighetene i samarbeid med bransjen har kommet fram til forsvarlige smitteverntiltak.Havgløtt Bad er et perfekt sted for soling og bading. Bassengene er oppvarmet og åpne fra starten av juni til midten av august. Klokken 1000 - 1900. Et eldorado for hele familien. I høysesongen er det også kafé og kiosk i forbindelse med bassenget.

Dagspass: kr 60,- for våre overnattingsgjester og kr 120,- for andre.

Standard klippekort, 10 klipp: kr 495,- for våre overnattingsgjester og kr. 695,- for andre. Gyldig hele sesongen, ingen utløpsdato.

I salg frem til 24.6: Super deal klippekort, 10 klipp: kr 290,- for våre overnattingsgjester og kr 390,- for andre. Gyldig denne sesongen, utenom juli.

Klippekort og dagspass kan kjøpes i butikken eller i bassengkiosken.


Fra bassengene er det nydelig utsikt ut fjorden. Klikk på bildet for å se dronefilm herifra.
Badeglede for hele familien
Bassengene er 120cm dype så det er enkelt for voksne å stå i bassenget. Det kan være veldig praktisk hvis man har små barn å passe på.
Ungdommen stortives
Med to bassenger å veksle mellom, soppen med vannfall og kiosk med godteri, vannleker og enkle varmretter er dette et ideelt sted å være også for ungdommen.
Fint å svømme for voksne
Det ene bassenget er 20 meter langt og ideelt for svømming. Ta en treningsøkt eller en rolig svømmetur for å myke opp kroppen.
En varm sommerdag
På varme sommerdager finnes det neppe bedre steder å være enn akkurat her.
Miljøvennlige solfangere
Bassengene varmes hovedsaklig opp av miljøvennlige solfangere. Om nødvendig hjelper varmepumpene til slik at bassengene alltid holder ca 23-25 grader.

© Copyright 2020 Sørlandet Feriesenter


Nyhetsbrev: Meld deg på og få gode tilbud og informasjon

Tar ansvar for miljøet.
Green Key sertifisert bedrift.

Sørlandet Feriesenter, Åkvågveien 590, 4957 Risør | Tlf.: +47 37 15 40 80 | Epost: post@sorlandetferiesenter.no | Org.nr. 987816228