CAMPING

Her ser man østre halvdel, ut Sandnesfjorden og mot Skagerak

Det er mulig å campe hos oss i vinter også, men ring på forhånd. Utevannet er nå stengt, men vi har åpent rom med wc og dusj, samt rom for tømming av kjemitoalett.


Korona: I samråd med kommunelegen i Risør har vi åpent sanitæranlegg og felleskjøkken. Alle er selvsagt ansvarlige for å følge de generelle smittevernsrådene som gjelder. Vær nøye med hygiene, hold avstand til andre gjester og bruk antibac når varmt vann og såpe ikke er tilgjengelig.


Her har vi egne bobilplasser, komfortplasser, vanlige plasser og ett helt eget teltområde. For at du skal ha det så komfortabelt som mulig har vi to moderne sanitæranlegg strategisk plassert på hver side av feriesenteret. Begge har baderom, familierom, barneavdeling og campingkjøkken.

Utsjekking: 0800 - 1200.

Innsjekking: 1400 - 2100 i høysesongen. Resten av året hele dagen. For ankomst/avreise utenom disse tidene ber vi deg ta kontakt med oss per telefon (37 15 40 80).

Klikk på den blå knappen nedenfor for å reservere plass. Reservasjoner nærmere enn kl. 1500, to dager før må gjøres per telefon (37 15 40 80).


Klikk her for å se sesongcamping

Vi har noen få ledige plasser for sesongcamping. Plass nr: 49, 58, 65, 93, 123, 150 og 158 Se områdekart litt lengre ned på siden. Kontakt oss for mer og oppdatert informasjon.

Priser 2020
Kategori A = kr 20500,- Spesielt fin plass nærme sjøen. (Eller ekstra stor plass)

Kategori B = kr 17350,- Plass med utsikt og mulighet for platting på utsiden av forteltet.

Kategori C = kr 15650,- Plass uten særlig utsikt og med platting på utsiden av forteltet.

Kategori D = kr 14400,- Plass uten særlig utsikt og uten platting på utsiden av forteltet

Prisene inkluderer følgende: Vogn med vanlig fortelt, inkl. strømforbruk 300 kwh. Parkering til 1 bil.

Følgende er tillegg: Isocamp / helårstelt kr 2400.- Vogn fra og med 7.0 meter kr 1100.- Ekstra parkering: kr 350,- per sesong for ett gyldig parkeringsbevis. Ellers koster det kr 45,- per natt, per ekstra bil.

For å se sesongbrev 2020, klikk her.

For å se sesongregelverk 2020, klikk her.
Gøyale badekar for de minste
Vi har egne barneavdelinger som er spesielt tilrettelagt for de små barna med gøyale badekar og dusjer. Badekarene er i praktisk benkhøyde for foreldrenes komfort
Å dusje er gøy og gratis for barna
I barnerommene er det gratis for barna å dusje. Her er det gøyale figurer og fasiliteter som gjør dusj og stell til en lek
Campingkjøkken
Her er det fasiliteter for matlaging og oppvask. Det er også gode muligheter for å sitte og spise inne eller ute
Her ser du oversikt over hele feriesenteret. Sandnesfjorden møter Skagerak i øst og rett rundt pynten ligger Risør by. Klikk på bilde for å se dronevideo.
Bobilplasser
På noen av bobilplassene er det asfaltert eller gruset oppstillingsplass. På de andre er det godt kjørefast gress.
Glimt fra teltområdet
På feriesenteret har vi et helt eget teltområde. Her er det muligheter for strømtilkobling og plass til å sette bilen rett ved siden av teltet. Det er jo ofte veldig praktisk.
Koselig sandstrand
Det ligger tilrette for bading og soling på våre egne, koselige sandstrender. Her er det også veldig kjekt for barna å leke i sanden. Vi har et utvalg sandleker i butikken vår. Krabbebryggen som ligger ute på sommeren er også veldig populær
Avslappning på svabergene
Hva er vel deiligere enn å slappe av med en god bok på svabergene en varm sommerdag? Ta det helt rolig mens du hører bølgeskvulpet og båtene som tøffer forbi.
Se på dette kartet for å få en god oversikt over hele feriesenteret. De svarte tallene markerer våre døgnplasser. De røde tallene markerer sesongplassene.© Copyright 2020 Sørlandet Feriesenter


Nyhetsbrev: Meld deg på og få gode tilbud og informasjon

Tar ansvar for miljøet.
Green Key sertifisert bedrift.

Sørlandet Feriesenter, Åkvågveien 590, 4957 Risør | Tlf.: +47 37 15 40 80 | Epost: post@sorlandetferiesenter.no | Org.nr. 987816228