CAMPING

Her ser man østre halvdel, ut Sandnesfjorden og mot Skagerak

Her har vi egne bobilplasser, komfortplasser, vanlige plasser og ett helt eget teltområde. For at du skal ha det så komfortabelt som mulig har vi to moderne sanitæranlegg strategisk plassert på hver side av feriesenteret. Begge har baderom, familierom, barneavdeling og campingkjøkken.

Utenom sommersesongen er det bare å komme og finne seg en plass, også tar vi registreringen i neste åpningstid.

Campingplassen er åpen ut oktober. Sanitæranlegg, felleskjøkken og fellesarealer som lekeplass er tilgjengelig. Butikk, spiseri og basseng er stengt.

Utsjekking: 0800 - 1200. Lavsesong til kl. 1400.

Innsjekking: 1400 - 2100 i høysesongen. Resten av året hele dagen. For ankomst/avreise utenom disse tidene ber vi deg ta kontakt med oss per telefon (37 15 40 80).

Klikk på den blå knappen nedenfor for å reservere plass. Bookinger nærmere enn kl. 0900 dagen før ankomst må gjøres per telefon (37 15 40 80).

Vi har allerede gjort det mulig å booke komfortplasser for sommeren 2022.

PS. Du har helt gratis avbestilling frem til fakturaens forfallsdato. Trygt og enkelt.

Klikk her for å se Korona informasjon

Per 01.07.21:

Vi tar sikkerheten til våre gjester og ansatte på alvor og ber derfor alle våre gjester følge Folkehelseinstituttets retningslinjer. Alle er selvsagt ansvarlige for å følge de generelle smittevernsrådene som gjelder. Vær nøye med hygiene, hold avstand til andre gjester og bruk antibac når varmt vann og såpe ikke er tilgjengelig. Dra hjem om du blir syk.

Vi oppfordrer alle våre gjester til å bestille via sorlandetferiesenter.no, slik at man kan betale på forhånd og bruke minst mulig tid i resepsjonen ved ankomst.

For å klare å holde avstand oppfordrer vi til at bare en fra hver familie går inn i vår butikk/resepsjon. La familien få vente utenfor. Unngå å betale med kontanter hvis mulig.

Lekeplass og ballbinge er åpne.

Felleskjøkken og sanitæranlegg er åpne.

Basseng: Åpent fra starten av juni til midten av august. Med færre solsenger enn vanlig for bedre avstand. Alle gjester er ansvarlige for å holde avstand på bassengområdet og i bassengene.

Klikk her for å se sesongcamping

Plass 77 er nå blitt ledig. Totallengde vogn er maks 9m, inkl. drag. Plass 85 er også blitt ledig. Totallengde vogn inkl. drag 8m. Det er også som regel 8-10 plasser i rotasjon hver vinter. Følg med på Finn.no for vogner som selges på plassen. Også er det sikkert noen plasser som blir tomme også, så ta kontakt med oss i løpet av vinteren for oppdatert info.

Priser 2021
Kategori A = kr 21500,- Spesielt fin plass nærme sjøen. (Eller ekstra stor plass)

Kategori B = kr 18200,- Plass med utsikt og mulighet for platting på utsiden av forteltet.

Kategori C = kr 16200,- Plass uten særlig utsikt og med platting på utsiden av forteltet.

Kategori D = kr 14900,- Plass uten særlig utsikt og uten platting på utsiden av forteltet

Prisene inkluderer følgende: Vogn med vanlig fortelt, inkl. strømforbruk 400 kwh. Parkering til 1 bil.

Følgende er tillegg: Isocamp / helårstelt kr 2500.- Vogn fra og med 7.0 meter kr 1100.- Ekstra parkering: kr 500,- per sesong for ett gyldig parkeringsbevis. Ellers koster det kr 50,- per natt, per ekstra bil.

For å se sesongbrev 2021, klikk her.

For å se sesongregelverk 2021, klikk her.
Gøyale badekar for de minste
Vi har egne barneavdelinger som er spesielt tilrettelagt for de små barna med gøyale badekar og dusjer. Badekarene er i praktisk benkhøyde for foreldrenes komfort
Å dusje er gøy og gratis for barna
I barnerommene er det gratis for barna å dusje. Her er det gøyale figurer og fasiliteter som kan gjøre dusj og stell til en lek
Campingkjøkken
Her er det fasiliteter for matlaging og oppvask. Det er også gode muligheter for å sitte og spise inne eller ute
Her ser du oversikt over hele feriesenteret. Sandnesfjorden møter Skagerak i øst og rett rundt pynten ligger Risør by. Klikk på bilde for å se dronevideo.
Bobilplasser
På noen av bobilplassene er det asfaltert eller gruset oppstillingsplass. På de andre er det godt kjørefast gress.
Glimt fra teltområdet
På feriesenteret har vi et helt eget teltområde. Her er det muligheter for strømtilkobling og plass til å sette bilen rett ved siden av teltet. Det er jo ofte veldig praktisk.
Koselig sandstrand
Det ligger til rette for bading og soling på våre egne, koselige sandstrender. Her er det også veldig kjekt for barna å leke i sanden. Vi har et utvalg sandleker i butikken vår. Krabbebryggen som ligger ute på sommeren er også veldig populær
Avslappning på svabergene
Hva er vel deiligere enn å slappe av med en god bok på svabergene en varm sommerdag? Ta det helt rolig mens du hører bølgeskvulpet og båtene som tøffer forbi.
Se på dette kartet for å få en god oversikt over hele feriesenteret. De svarte tallene markerer våre døgnplasser. De røde tallene markerer sesongplassene.© Copyright 2021 Sørlandet Feriesenter


Nyhetsbrev: Meld deg på og få gode tilbud og informasjon

Sørlandet Feriesenter, Åkvågveien 590, 4957 Risør | Tlf.: +47 37 15 40 80 | Epost: post@sorlandetferiesenter.no | Org.nr. 987816228