Søke jobb


Hvis du ønsker en jobb med godt arbeidsmiljø, ansvar og mulighet for utvikling må du søke hos oss.

Vi søker mange positive og engasjerte sesongmedarbeidere og ønsker din søknad. Arbeidsperioden er skolens sommerferie. De fleste av våre sesongmedarbeidere er skoleungdom og studenter. En perfekt mulighet for deg til å tilegne deg viktig arbeidserfaring, og få nye venner og kollegaer.

Vi kan tilby en spennende jobb med ulike utfordringer og ansvar. Sammen skaper vi en hyggelig ferie for våre gjester! Alle våre ansatte har arbeidsoppgaver som er viktige for at våre gjester skal få en hyggelig ferie. Ansatte får opplæring slik at de blir trygge på sine oppgaver og vet hva som forventes. Alle våre ansatte må være villig til å hjelpe til med alle mulige slags oppgaver i bedriften ved behov.

Stillinger på Sørlandet Feriesenter:

Resepsjonist (fra 16 år)
Resepsjonisten er vårt ansikt utad. Våre resepsjonister må gi et profesjonelt og hyggelig førsteinntrykk, være serviceinnstilte og selvstendige. Arbeidsoppgaver: Innsjekk, utsjekk. Håndtering av tilbakemeldinger fra gjester. Løse daglige utfordringer. Holde orden i resepsjonen. Oppgjør av kasse.

Butikkmedarbeider i vår sommerbutikk (fra 18år)
Hovedoppgaven er å stå i kassen og gi våre gjester god service. I tillegg må man gjøre alt annet som skal gjøres i en butikk. Varepåfylling, vasking, rydding, kassaoppgjør, osv. Må være 18 år grunnet øl- og tobakkssalg.

Kioskmedarbeider i vår bassengkiosk (fra 15 år)
Hovedoppgaven er å stå i kassen og gi våre gjester god service. Man selger dagspass til bassenget og kioskvarer. Man selger også pølser og kaffe, steker vafler og toast. Og alt annet som skal gjøres i en kiosk, som varepåfylling, kassaoppgjør, osv. I tillegg til vasking, rydding og søppeltømming både inne i kiosken og ute på bassengområdet.

Utevakt (fra 13 år)
Som utevakt gjør man mest praktisk arbeid utendørs og inne på sanitæranleggene. Men skal samtidig være behjelpelig dersom gjester kommer med spørsmål osv. Utevakten er ansvarlig for at det ser rent og pent ut på alle våre utearealer. Det er søppelplukking, plenklipping, skifting av lyspærer, renhold av sanitæranlegg med dusj og wc, samt en rekke andre praktiske gjøremål. En perfekt jobb for ungdom med arbeidslyst.

Renholder (fra 16 år)
Kanskje den viktigste av alle jobber! Det spiller ingen rolle hvor fint basseng vi har, eller hvor flott utsikt det er fra hyttene dersom renholdet ikke er av topp klasse. Jobben går i all hovedsak ut på renhold av våre sanitæranlegg og hytter. Vi ønsker at du som søker har følgende kvalifikasjoner: Høyt arbeidstempo, selvstendig, godt humør, ordenssans og ryddighet. Du må kunne kommunisere godt på norsk eller engelsk. Til denne stillingen ansetter vi både voksne og ungdom/studenter. Erfaring fra renhold er en fordel, men ikke nødvendig.
Åpne søknadsskjema      Søk så snart som mulig!

© Copyright 2024 Sørlandet Feriesenter


Nyhetsbrev: Meld deg på og få gode tilbud og informasjon

Sørlandet Feriesenter, Åkvågveien 590, 4957 Risør | Tlf.: +47 37 15 40 80 | Epost: post@sorlandetferiesenter.no | Org.nr. 987816228